ALLT UNDER SAMMA TAK I NYKÖPING

Vi är ett välutbildat tandvårdsteam som värnar om dina tänder. Välutbildade tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister finns för dig under samma tak i våra moderna lokaler i Nyköping. Vi hjälper dig med det mesta inom tandvård i alla åldersgrupper: lagningar, tandstensborttagning, rotbehandlingar, kosmetiska behandlingar och implantat.

Som en del av Praktikertjänst koncernen, så har vi har ett väl utarbetat kvalitetssäkringssystem och som vi kontinuerligt jobbar med. Allt för att ständigt vara så bra det bara går, för dig som patient.
Vi finns här för dig och din munhälsa.

Välkommen till Trobergs Tandvård!


TEKNISK DENTALUTRUSTNING OCH HYGIEN

Utan att förhäva oss alltför mycket tillhör vår praktik en av de mest moderna i området. Vår tekniska utrustning är den bästa på marknaden förekommande. Vi har kontinuerligt investerat för att kunna erbjuda säker teknik, hög hygien och en professionell miljö.  För att visa att vi kan stå för den högsta nivån  när det gäller steril- och hygienrutiner så är vår steril öppen för allas ögon.

Personalmatsal/fikarum och kontor har vi i våningen över oss för att uppnå en så klinisk miljö som möjligt i behandlingslokalerna.

Vår administration är heldatoriserad där finns all information om dina tänder lagrad, inklusive röntgenbilder och foton. Vi har en automatisk funktion för back-up och vår server har högsta säkerhetsklass.

Vi är rustade till tänderna!


FÖR DIG SOM PATIENT

Vi kallar dig till undersökning

Med jämna intervall efter överenskommelse och behov kallar vi dig till undersökning. Skulle ett behov av någon behandling uppstå så lämnas alltid en prisuppgift innan.

Vår vision är att

Sträva efter att vara den marknadsledande privattandvården i Sörmland och att nästan alla typer av tandvård skall kunna utföras hos oss.

Vårt motto är

Med omtanke och kompetens, finns vi för dig och din munhälsa.

Tandvårdsstöd

Från det år du fyller 24 år får du ett bidrag till regelbundna tandvårdsbesök, det allmänna tandvårdsstödet. Bidraget är på 300 kronor om året för personer i åldrarna 30-64år och 600 kronor om året för åldersgruppen 24-29 år samt 65 år och äldre.

Syftet är att bidraget ska användas för undersökningar och förebyggande tandvård.

Tandvårdsersättning

Den nya tandvårdsförsäkringen ger också ett bättre skydd mot höga kostnader. Skyddet innebär att om du som patient har kostnader mellan 3 001 – 15 000 kronor (av referenspriset) ersätts dessa med 50 procent och kostnader över 15 000 kronor (av referenspriset) ersätts med 85 procent. Kostnader upp till 3 000 kronor får du betala själv (förutom den del som kan betalas med tandvårdsbidraget). Om tandläkarens pris ligger över referenspriset betalar man hela mellanskillnaden själv.

Parkering

Vi har totalt 6 stycken parkeringar. Alla är märkta med vårt namn. Tre stycken är vid vår huskropp, tre stycken vid övriga parkeringen. Se till att välja en parkeringsplats som tillhör oss. Välkommen in i kliniken.


SPECIALISTBEHANDLING

Trobergs Tandvård erbjuder specialistbehandling när det behövs. Några dagar i månaden besöker käkkirurg Jahan Abtahi vår klinik. 

Han hjälper oss med t.ex implantat, besvärliga visdomständer och allvarlig tandlossning.


TANDVÅRDSRÄDSLA

När du bokar ett besök hos oss ska du berätta om dina obehagskänslor. Då är vi förberedda och tillsammans kan vi samtala om hur du känner och kanske också ge någon form av lugnande medel innan behandling. En behandling som vi i mycket små steg för att du ska känna dig trygg och inte pressad under en längre behandlingstid.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och att du trots din rädsla vid behov behandlar dina tänder.

Vi kan hjälpa dig.

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ TROBERGS